~14 år och våldtagen~

Om mig

 

Som 12 åring började jag sälja mig själv via webcam, när jag var 14år var jag med om ett övergrepp/våldtäkt ”Sen på datorn var det nån kille C chattade med. Han var skit söt. Jag fick hans msn så vi chattade lite och han vill träffa mig. Han är 18 år och har bil. funderar på att träffa han på fredag med M om hon vill” utdrag ur min dagbok 27/2–07, som 16åring sålde jag mig själv IRL för första gången.... ”Snart är det rättegång om 17 dagar för att vara exakt. ÅÅÅ jag vill verkligen inte. Jag orkar inte dra upp hela storyn igen. Nu ska dessutom massa okända människor lyssna och bedöma trovärdigheten i allt också. Känns tungt. Jag har liksom försökt låtsas de aldrig hänt nu går det inte längre. Nu måste allt till ytan alla murar jag byggde upp för att skydda mig har nu rasat. Alla känslor är uppe och såren har sprickigt. Jag vill bara ta mitt liv slippa allt. Finns det ingen som bara kan komma, komma och hålla om säga dem finns där för mig jag behöver en kram. Någon att bolla tankar med. Som får mig att orka. Alla såren blöder i mig igen. Jag känner lukten av han bredvid mig. Hör hans ord eka i mitt huvud – Jag ska inte ha sex med dig, om det är vad du tror. Liksom orden tystnar aldrig likt filmen i mitt huvud aldrig stannar. Jag känner fortfarande hans tyngd över mig om jag ligger på rygg i min egen säng, ser hans ögon kolla på mig.” utdrag ur min dagbok 17/11-08. Den 1/6-12 fick jag en egen lägenhet vilket var ett otroligt framsteg för mig som person.

Idag är jag 26 år och kämpar för att vända livet till något positivt. Ibland faller jag tillbaka i gamla vanor och dumheter men vem gör inte det?
Just nu studerar jag mot en socionomexamen på en högskola i Stockholm och  jag har avslutat min DBT (dialektisk beteendeterapi) behandling. Jag bor själv med min katt BayMax fluffen som är 3 år och jag har en underbar pojkvän sedan mer än 2 år tillbaka. För tillfället känns det som att saker börjar falla på plats och att jag för var dag som går hittar en mer stabil tillvaro och acceptans för mig själv. Jag tar en dag i taget och försöker tillåta mig själv att falla och vara svag utan att jag skall krascha helt.

på den här sidan hoppas jag kunna visa andra att man kan ta sig vidare, man kan börja må bra igen och få ett bra liv, trots att man ibland måste göra samma misstag gång på gång. Samtidigt som jag fått ett ställe att skriva av mig mina egna tankar och reflektioner kring mitt liv.  

Om jag ska berätta allt skulle ni ha något att läsa på i några år, därför väljer jag att skriva korta små utdrag från mitt liv och vill ni veta mer eller undrar något så är det bara att skriva ett mejl till medmeniska@live.se, Skriva ett inlägg i ”gästboken” eller kontakta mig på annat sätt, ni ser hur under ”kontakt”.

jag kommer att vara anonym på den här hemsidan för att skydda mig själv, mina vänner och min familj

ha en härlig dag!

DSC_0209 (2)

"Som person har jag rätt att begå misstag, Som person har jag rätt att falla ibland och Som person har jag rätt att inte kunna allt i förväg. "

Övergreppet/våldtäkten

En filmatisering av övergreppet jag var med om när jag var 14 år.
Några elever på en gymnasie skola hade ett projekt om mänskliga rättigheter och valde att jobba med våldtäkter och bad att få intervjua mig samt om dem fick filmatisera det med hjälp av skådespelare.

så klippet är basserat på min historia men namn och personer i historian är ändrade.

Snabb Fakta

Profilbild
 Maggie Sea

Ålder: 26
Boende: Sambo och min katt BayMax Fuffen (3år).  
Civilstatus: Pojkvän
Sysselsättning: Student, termin 6 av 7 på socionomprogrammet, timmanställd på ett gruppboende & ett äldreboende

Instagram tips: Vi_finns_också
Film tips: Raise your voice 
Bok tips: 14 år till salu
Musik tips: Kapten röd

 

 

Lägg in Tidslinjen när den är klar